• ‘Manufacturing: the future is circular’ inspireert om circulair te ondernemen 20 april 2021
  Holland Circular Hotspot en het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie (UPCM) lanceerden op 8 april tijdens de InnovatieExpo de publicatie ‘Manufacturing: the future is circular’.
  RVO.nl
 • Kick-Off Virtuele sessies Zakendoen in Noord-Sumatra 19 april 2021
  Bent u actief in Indonesië en wilt u meer weten over zakendoen in de Indonesische provincie Noord-Sumatra? Dan mag u de serie virtuele focussessies van de Nederlandse ambassade in Jakarta niet missen. Meld u aan voor de kick-off op 28 april.
  RVO.nl
 • Gids voor de Nederlandse waterstofsector - tweede druk 15 april 2021
  RVO en haar partners presenteren de tweede druk van de Internationale waterstofgids, met een overzicht van de Nederlandse waterstofsector en bedrijfsprofielen.
  RVO.nl
 • Kansenwebinar over de gezondheidssector in Brazilië 13 april 2021
  Wilt u meer weten over de gezondheidssector in Brazilië? Bent u geïnteresseerd in kansen voor de Nederlandse Life Sciences & Health (LSH)-sector in deze markt? En wilt u kennis krijgen over zakendoen met hulp van de Topsector Life Sciences & Health of de overheid? Meld u dan aan voor het webinar op 29 april, en […]
  RVO.nl
 • Save the date: Africa Business Week 12 april 2021
  Van Marokko tot Zuid-Afrika en van Senegal tot Kenia. Tijdens de digitale Africa Business Week van 25 t/m 28 mei, nemen we u als ondernemer mee langs de kansen in verschillende Afrikaanse landen. De focus ligt op de thema's: agro, circulaire economie, gezondheidszorg, water, ICT en duurzame energie.De Africa Business Week richt zich op startende […]
  RVO.nl
 • Blog: Zakendoen in Duitsland - "Beter een goede buur dan een verre vriend" 9 april 2021
  Door Bettina Denker-Gosch, Business Development Coach Duitsland bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
  RVO.nl
 • Save the date: Business Day Spanje & Portugal 9 april 2021
  Wilt u zakendoen in Spanje of Portugal? Doe dan mee aan de online Business Day Spanje & Portugal en ontdek nieuwe markten en kansen. De focus ligt op de sectoren agrofood, duurzame energie en duurzame mobiliteit. Reserveer donderdag 27 mei alvast in uw agenda.De Business Day Spanje & Portugal richt zich op startende en ervaren […]
  RVO.nl
 • Workshop: investeren in medische hulpmiddelen in China 8 april 2021
  De Chinese markt voor medische hulpmiddelen groeit. Ook heeft China interesse om internationale samenwerkingen aan te gaan. Dit biedt kansen voor de Nederlandse Life Science & Health-sector (LSH). Neem deel aan de online workshop over investeren in medische hulpmiddelen in China en promoot uw bedrijf op de Chinese markt.
  RVO.nl
 • Bijeenkomst nieuw Europees partnerschap voor Smart Networks en Services 8 april 2021
  Is uw bedrijf of organisatie bezig met onderzoek en/of innovatie op het gebied van 'Smart Networks en Services'? Werkt u aan de ontwikkeling van 5G-technologie? Dan is deze bijeenkomst mogelijk interessant voor u.
  RVO.nl
 • Digitale missie voor start-ups InnoVEX Virtual 7 april 2021
  Bent u een innovatieve tech start-up en klaar voor uitbreiding naar Azië? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Taiwanese bedrijven en investeerders? Of de markt verkennen? Neem dan in juni deel aan de digitale start-upmissie naar InnoVEX Virtual, een online beurs voor start-ups.Deze digitale missie voor start-ups richt zich op het versterken van […]
  RVO.nl
 • Wijziging invoer GATT bevroren rundvlees met startdatum 1 juli 7 april 2021
  Nieuwsbericht 21.013– Op 1 juli 2021 start een nieuw contingentjaar voor GATT bevroren rundvlees. Voor dit tariefcontingent wijzigt een aantal zaken.
  RVO.nl
 • Coronaregels Duitsland: testverplichting voor Nederlandse (zaken)reizigers 6 april 2021
  Op 6 april heeft de Duitse regering Nederland als hoogrisicogebied aangeduid. Dit heeft mogelijk gevolgen voor uw zakelijke reis naar Duitsland.
  RVO.nl
 • Ontdek zakendoen met de Verenigde Naties via dit online seminar 6 april 2021
  Kunt u met uw bedrijf of product bijdragen aan wereldwijde uitdagingen? Doe dan op 16 en 17 juni mee met het online UN International Procurement Seminar en ontdek uw kansen bij VN-organisaties. U kunt 1-op-1 in gesprek gaan met de inkopers van de Verenigde Naties.
  RVO.nl
 • Webinar en matchmaking met de Belgische fiets- en fietsinfrastructuursector 6 april 2021
  Heeft u innovatieve oplossingen in de fietssector of de fietsinfrastructuursector? En wilt u zakendoen en contacten opbouwen in België? Neem dan op 8 juni deel aan het online evenement, met matchmaking.De focus van het evenement ligt op:
  RVO.nl
 • Eureka AI Cluster call matchmaking evenement 6 april 2021
  Wilt u een aanvraag indienen voor de Eureka-clusters AI Call? Dan is het belangrijk dat u aan de slag gaat met uw projectidee. Wilt u weten hoe de Eureka Clusters u hierbij kunnen ondersteunen? Meld u dan aan voor dit evenement.Eureka is een programma voor ondernemers en instellingen met internationale ambities. Het doel is economische […]
  RVO.nl
 • Digitaal aanvragen invoercertificaat met echtheidscertificaat 30 maart 2021
  Nieuwsbericht 21.006 – Vanaf 1 april 2021 kunt u digitaal aanvragen voor invoercertificaten met een echtheidscertificaat.
  RVO.nl
 • "Naïviteit is de mooiste tijd, maar niet de meest winstgevende!" 30 maart 2021
  Wat 25 jaar geleden begon als een 'ingenieursclubje', is inmiddels een gevestigd bedrijf dat actief is in ruim 20 landen. InnoFaith Beauty Sciences staat aan de vooravond van een nieuwe internationale marktintroductie: de Verenigde Staten. Om die reden volgde Monique Brilleslijper van InnoFaith de e-learning '10 meestgestelde vragen over zakendoen in de VS'.
  RVO.nl
 • Officiële feestdagen 2021 bij in- uitvoercertificaten 30 maart 2021
  Nieuwsbericht 21.012 - Op en rond officiële feestdagen kunt u bij ons geen in- of uitvoercertificaten aanvragen of rechten overdragen. Ook geven wij geen certificaten of uittreksels af.
  RVO.nl
 • Business Day Italy 29 maart 2021
  Wilt u zakendoen in Italië? Tijdens de online Business Day Italy op 12 mei ontdekt u een scala aan mogelijkheden. De focus ligt op de sectoren circular cities, e-commerce, healthy ageing en water & bioeconomy. U kunt zich nu aanmelden.De Business Day Italy richt zich op ondernemers met ervaring in export en/of investeren in het […]
  RVO.nl
 • Virtuele matchmaking tijdens Connect Day 29 maart 2021
  Bent u een start-up die graag de innovatie van uw bedrijf wil versnellen? Doe dan mee met de virtuele matchmaking tijdens Connect Day. U ontmoet nieuwe samenwerkingspartners in een-op-eengesprekken.Het matchmakingevenement wordt georganiseerd door Enterprise Europe Network.Kies uw matchmakingdagU kunt zich voor 3 verschillende dagen opgeven voor Connect Day (dit is geen 3-daags evenement):
  RVO.nl