• Online presentatie kansenrapport laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in Frankrijk 27 januari 2021
  Volg de online presentatie van het kansenrapport over de laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in Frankrijk op 9 februari. Dit rapport is gemaakt in opdracht van de Nederlandse ambassade in Frankrijk, RAI Automotive NL en DOET (Dutch Organisation for Electric Transport).
  RVO.nl
 • 2 nieuwe SDGP-projecten voor voedselzekerheid 27 januari 2021
  De SDG Partnerschapfaciliteit (SDGP) voor duurzame ontwikkelingsdoelen heeft subsidie verleend aan 2 nieuwe projecten.
  RVO.nl
 • Online matchmaking event Qatar 2021 27 januari 2021
  Doet u al zaken met Qatar of wilt u dat gaan doen? En wilt u nieuwe zakelijke contacten opdoen? Neem dan op 2 en 3 maart deel aan het Enterprise Europe Network 'Virtual - Qatar Matchmaking Event 2021'.Het evenement is bedoeld om ondernemingen, distributeurs, start-ups, besluitvormers, vertegenwoordigers van overheidsinstanties, en eindgebruikers in contact te brengen […]
  RVO.nl
 • Webinar over voedselverliezen in Nigeria 26 januari 2021
  Voedselverlies in de keten is voor Nigeria een van de grootste uitdagingen. Waar in de keten (tomaten, uien, chilipepers) is het verlies het grootst? En welke Nederlandse oplossingen kunnen bijdragen aan verbetering? Wilt u met ons meedenken en meer horen over mogelijke kansen voor uw bedrijf? Neem op 11 februari deel aan dit webinar.Ondernemers en […]
  RVO.nl
 • Deze 10 bedrijven winnen het Oranje Handelsmissiefonds 2020 26 januari 2021
  10 Nederlandse bedrijven zijn vandaag uitgeroepen tot winnaar van het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) 2020.
  RVO.nl
 • Digitale maritieme handelsmissie naar Colombia, Peru en Ecuador 25 januari 2021
  Bent u actief in de maritieme sector? En wilt u zakendoen in Colombia, Peru of Ecuador? Neem dan van 2 tot en met 4 maart deel aan de digitale maritieme handelsmissie naar deze landen. Ontmoet ondernemers en autoriteiten die ook op zoek zijn naar samenwerking en nieuwe kansen. En vergroot uw kennis en contactennetwerk.Voor wie?Bedrijven […]
  RVO.nl
 • Toewijzing invoercertificaten gezouten pluimveevlees januari 2021 25 januari 2021
  Nieuwsbericht 21.002 - De toewijzingen van de aanvragen voor gezouten pluimveevlees zijn gepubliceerd.
  RVO.nl
 • Toewijzing invoercertificaten knoflook vierde deelperiode 2020/2021 25 januari 2021
  Nieuwsbericht 21.001 - De toewijzingen van de aanvragen voor invoercertificaten verse knoflook zijn gepubliceerd. Hiervoor kon u van 4 tot en met 7 januari 2021 aanvragen indienen.
  RVO.nl
 • Welke kansen biedt de groene stad in Oekraïne? 25 januari 2021
  Bent u benieuwd naar uw marktkansen in het stedelijk groen in Oekraïne? Neem dan op 11 februari deel aan het webinar 'Kansen in de groene stad in Oekraïne'. Tijdens het webinar hoort u wat de mogelijkheden zijn voor Nederlandse ondernemers op dit gebied.Door nieuwe wet- en regelgeving zijn de budgetten voor stedelijk groen in Oekraïne […]
  RVO.nl
 • Tegemoetkoming Vaste Lasten flink uitgebreid 22 januari 2021
  De noodkreten van ondernemers zijn ter harte genomen.
  RVO.nl
 • Netherlands - Jordan Business Support Programme 21 januari 2021
  Begin goed voorbereid aan uw marktentree in Jordanië. Ontdek wat het Netherlands-Jordan Business Support Programme (NL-JO BSP) kan betekenen voor uw zakelijke kansen in Jordanië. Tijdens het NL-JO BSP worden 8 geselecteerde Nederlandse mkb-bedrijven 9 maanden intensief begeleid. U kunt zich hiervoor aanmelden tot en met 1 maart.Op 17 februari is er een digitale informatiebijeenkomst […]
  RVO.nl
 • Webinars Themaspreekuren Brexit 21 januari 2021
  Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Dan heeft u sinds 1 januari te maken met nieuwe regels. Daarom organiseert Brexitloket 5 online spreekuren waarbij steeds één onderwerp centraal staat. Experts van de Rijksoverheid én uit het bedrijfsleven staan klaar om tijdens interactieve sessies uw vragen te beantwoorden.Meld u aan voor een of meer van […]
  RVO.nl
 • MedTech na Brexit: de nieuwe Britse regelgeving 20 januari 2021
  Sinds 1 januari 2021 is er nieuwe regelgeving van kracht voor Europese producenten die medische technologie op de Britse markt willen brengen. Bent u een producent van medische technologie en wilt u de Britse markt op? Of bent u daar al actief en wilt u weten wat er precies verandert? Meld u zich dan aan […]
  RVO.nl
 • Neem deel aan publiek-private samenwerking in de waterstofsector 20 januari 2021
  Een nieuw cluster van het programma Partners for International Business (PIB) bundelt zijn krachten om de waterstoftechnologie (watersector) in Japan te verbeteren.
  RVO.nl
 • Schoon en veilig koken voor vluchtelingen in Kenia 20 januari 2021
  In Kakuma en Kalobeyei in Noord-Kenia leven ongeveer 200.000 vluchtelingen. In beide plaatsen is een tekort aan veilige en betaalbare voorzieningen om te koken.
  RVO.nl
 • Co-create my City: studenten werken online aan beter leven in Kaapstad 19 januari 2021
  Welke oplossingen zie jij voor urgente uitdagingen in Zuid-Afrika? Elke 2 jaar gaan Zuid-Afrikaanse en Nederlandse studenten aan de slag met deze vraag, in de studenten-challenge #cocreateMYCITY.
  RVO.nl
 • Grenzeloos circulair 2021 18 januari 2021
  Neem deel aan het online event Grenzeloos circulair op 4 februari 2021. Hoe realiseer je circulaire projecten en wat komt er bij kijken als je hiermee buiten Nederland aan de slag wilt. Er zijn veel mogelijkheden om in Nederland geld en ondersteuning te vinden. Tijdens het event komt u hierover meer te weten en helpen […]
  RVO.nl
 • Eerste stap van afvaloverschot naar een eigen energieproductie 15 januari 2021
  RVO-adviseur Tomas Olejniczak ging voor de Energie Transitie Faciliteit (ETF) naar de Westelijke Jordaanoever. Daar hielp hij de lokale overheid een eerste duurzame waste-to-energycentrale voor te bereiden. Energietekort en afvaloverschotDe Westelijke Jordaanoever produceert zelf geen energie en moet dit daarom importeren. Ook heeft de Westoever een groot afvalprobleem: de stortplaatsen die er zijn, zitten aan de […]
  RVO.nl
 • Blog: 6 parallellen tussen social selling en een fysiek salesgesprek 15 januari 2021
  Nu fysieke klantbezoeken nauwelijks nog plaatsvinden, zijn social media des te meer kansrijk als verkoopkanaal.
  RVO.nl
 • Blog: Online presenteren: verschrikking of verfrissing? 15 januari 2021
  Door Ania Pasman, Senior Communicatieadviseur bij RVO
  RVO.nl