• Netherlands Lounge en matchmaking op Vitalis 2020 18 februari 2020
  Bent u actief in de Life Sciences & Healthsector? En wilt u meer weten over uw mogelijkheden in Scandinavië? Neem dan deel aan de Netherlands Lounge op Vitalis 2020 in Göteborg.De Scandinavische landen zoeken naar oplossingen die:
  RVO.nl
 • Nederland steunt verbetering drinkwatervoorziening Niger 17 februari 2020
  Mede door een Nederlandse investering van € 30 miljoen krijgen 450.000 inwoners van Niamey toegang tot schoon drinkwater. Dit jaar start de bouw van een waterinname- en zuiveringsinstallatie.
  RVO.nl
 • Innovatiemissie Automotive Michigan juni 2020 14 februari 2020
  Bent u actief op het gebied van Automotive en heeft u interesse om met ons de kansen en ontwikkelingen rondom nieuwe innovaties in de Amerikaanse autoindustrie te verkennen? Noteer de innovatiemissie Automotive alvast in uw agenda!
  RVO.nl
 • Save the date: Business Week ASEAN 2020 13 februari 2020
  Heeft u bij uw exportplannen al eens gekeken naar Singapore, Vietnam, Indonesië, Thailand en Maleisië? Business Week ASEAN belicht kansen in diverse sectoren in deze landen. Binnenkort kunt u zich aanmelden.Bent u een potentiële, startende of ervaren exporteur en geïnteresseerd in deze markten? Zet de data alvast in uw agenda.
  RVO.nl
 • Innovatiemissie Mobiliteit & Kunstmatige Intelligentie Parijs 13 februari 2020
  Bent u actief op het gebied van mobiliteit en geïnteresseerd in een samenwerking op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en mobiliteit met Franse organisaties? Ga dan mee met onze innovatiemissie Mobility & AI in april 2020. De focus ligt hierbij op zowel connected & automated driving als op traffic management ITS.
  RVO.nl
 • World Electric Vehicle Symposium - EVS33 - Verenigde Staten 13 februari 2020
  Save-the-date voor het grootste symposium ter wereld op het gebied van elektrisch vervoer - EVS33. Dit symposium vindt plaats van 14 tot en met 17 juni 2020 in de Verenigde Staten. Nederland is aanwezig met een NL-paviljoen.
  RVO.nl
 • Voor iedereen schoon koken in 2030 12 februari 2020
  De strijd voor schoon koken heeft er een belangrijke bondgenoot bij. Een speciaal fonds van de Wereldbank gaat helpen om de ontwikkeling naar schoon koken te versnellen.
  RVO.nl
 • Netherlands Lounge op Laval Virtual 2020 12 februari 2020
  Werkt u in Virtual Reality of Augmented Reality? Ontdek nieuwe trends en buitenlandse markten op Laval Virtual 2020, de beurs die u niet mag missen. Neem deel aan de Netherlands Virtual Lounge.Laval Virtual is de grootste VR/AR-beurs van Europa, met:
  RVO.nl
 • Partners Nederlands Paviljoen EXPO 2020 bekend 12 februari 2020
  Het Nederlandse paviljoen tijdens de Dubai EXPO 2020 heeft weer iets meer vorm gekregen.
  RVO.nl
 • Vlaams-Nederlandse Handelsdag 2020 11 februari 2020
  Wilt u uw zaken uitbreiden naar België? Zoekt u praktische informatie en zakelijke contacten? Wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn? Kom dan op 19 mei naar de Vlaams-Nederlandse Handelsdag in Turnhout.Tijdens deze dag leert u hoe u de Nederlandse en Vlaamse markt het best benadert, uw kansen op succes verhoogt, en de juiste zakenpartner […]
  RVO.nl
 • Nieuwe ideeënronde voor LAND-at-scale 11 februari 2020
  Er komt een 2e tenderronde om nieuwe ideeën in te zamelen voor LAND-at-scale, het Nederlandse steunprogramma voor verbeterde landrechten.
  RVO.nl
 • Kansenseminar Zwitserse duurzame en slimme mobiliteit in Den Haag 11 februari 2020
  Wilt u meer weten over uw kansen op het gebied van duurzame en slimme mobiliteit in Zwitserland? Kom dan naar het kansenseminar 'Sustainable and smart mobility in Switzerland', op 27 maart in Den Haag.Zwitserland is de 12e handelspartner van Nederland. Jaarlijks exporteren we ongeveer € 6,1 miljard en importeren we € 2,4 miljard aan goederen […]
  RVO.nl
 • Matchmaking op vakbeurs Tavola 2020 10 februari 2020
  Tavola is dé vakbeurs voor Europese inkopers en producenten van dranken en delicatessen. Kom naar Kortrijk in België en doe mee aan de matchmaking die Enterprise Europe Network organiseert op 16 en 17 maart.Topevenement TavolaTavola is een van de mooiste foodbeurzen van Europa. U kunt van 15 tot en met 17 maart 2020 rondlopen, mensen […]
  RVO.nl
 • 3 fondsen open voor verduurzaming van productieketens 10 februari 2020
  Bent u werkzaam voor een bedrijf, NGO of kennisinstelling en houdt u zich bezig met de verduurzaming van productieketens in ontwikkelingslanden? Hiervoor zijn er 3 verschillende fondsen beschikbaar.
  RVO.nl
 • Kansenseminar Zuid-Koreaanse snijbloemensector in Den Haag 10 februari 2020
  Bent u werkzaam in de snijbloemensector? En wilt u meer weten over zakendoen in Zuid-Korea? Kom dan naar het Kansenseminar over de snijbloemensector in Zuid-Korea, op 21 februari in Den Haag.Zuid-Korea is een aantrekkelijke markt door de groeiende economie, de rijkdom van de consument, de opkomst van e-commerce, investeringsmogelijkheden en de vraag van jonge consumenten […]
  RVO.nl
 • Nederlands Paviljoen op Caspian Agro 2020 10 februari 2020
  Bent u ondernemer in de agrarische productie en voedselvoorziening? Van 19 tot en met 21 mei 2020 kunt u deelnemen aan de internationale vakbeurs Caspian Agro in Bakoe, Azerbeidzjan. Presenteer uw bedrijf in het Nederlandse Paviljoen.De Caspian Agro is het grootste regionale landbouwforum in de Kaukasus. Er zijn demonstraties van apparatuur, producten en diensten. Deskundigen […]
  RVO.nl
 • Van der Knaap Groep groeit in Mexico dankzij overheidsfinanciering 10 februari 2020
  De Van der Knaap groep heeft al jaren een verkooporganisatie in Mexico en wilde er een eigen productielocatie starten.
  RVO.nl
 • Extra budget voor Sanering varkenshouderijen 7 februari 2020
  Op 7 februari 2020 meldt minister Carola Schouten dat ze extra budget vrijmaakt voor de Sanering varkenshouderijen. Zo wil ze alle aanvragers de kans geven om de regeling te gebruiken.
  RVO.nl
 • Netwerkdag Klaar voor de start? Export! 7 februari 2020
  Op zoek naar nieuwe markten? Bezoek het evenement Klaar voor de start? Export! Hét perfecte startpunt voor ondernemers met internationale ambities. Laat geen kansen lopen en zet grote stappen in uw exportstrategie.Deze netwerkdag is voor alle ondernemers die al exporteren of daarmee willen starten.
  RVO.nl
 • Innovatiemissie Emerging Technologies in Health - Boston 5 februari 2020
  Bent u actief op het gebied van technologieontwikkeling in de life sciences & health sector? Heeft u interesse om de kansen en ontwikkelingen op het gebied van de medische technologie in Boston te verkennen? Wilt u in multidisciplinaire teams design challenges aangaan? Ga dan in mei 2020 mee met onze innovatiemissie naar Boston.Het doel van […]
  RVO.nl