• Beurs Forum Agenti Milaan 2021 19 oktober 2021
  Wilt u graag de Italiaanse markt betreden? Neem dan op 2 en 3 december deel aan de beurs Forum Agenti in Milaan. U kunt op deze manier gemakkelijk in contact komen met Italiaanse handelsagenten.Het netwerk van Nederlandse diplomatieke posten in Italië biedt Nederlandse bedrijven de kans om gezamenlijk en met korting deel te nemen aan […]
  RVO.nl
 • Beperk je internationale handelsrisico's 15 oktober 2021
  Stel, je hebt een geweldig idee voor een exportproduct. Je ziet de hele ontwikkeling al voor je en bent ervan overtuigd dat er een goede afzetmarkt voor is. Enthousiast ga je aan de slag met het ontwikkelen van je product, het fabriceren en je afnemers in kaart brengen.Allemaal heel belangrijk. Maar ken je ook de […]
  RVO.nl
 • Blog: Trends ondernemen in de VS in 2021: "Belangstelling neemt toe" 14 oktober 2021
  Waar het internationale zakendoen vorig jaar getekend werd door de enorme impact van het coronavirus, is het in 2021 weer redelijk opgekrabbeld.
  RVO.nl
 • Webinar: Kansen in tuinbouwsector in Bangladesh 14 oktober 2021
  Bent u internationaal actief in de tuinbouwsector en wilt u meer weten over uw kansen in Bangladesh? Neem dan op 28 oktober deel aan het webinar bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
  RVO.nl
 • Nederland naar techbeurs CES met oplossingen voor wereldwijde uitdagingen 13 oktober 2021
  70 Nederlandse innovatieve groeibedrijven gaan op 5 januari 2022 mee naar de grootste techbeurs ter wereld, de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.
  RVO.nl
 • Hybride offshore energiebeurs & conferentie 12 oktober 2021
  Werkt u binnen de offshore energiesector? En bent u geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof- en offshore wind? Kom dan op 26 en 27 oktober naar de fysieke en online Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC2021).OEEC2021 is Europa's toonaangevende evenement voor de hele offshore energie-industrie en een kans om te netwerken […]
  RVO.nl
 • De OTFLOW-mat bevaart verre zeeën 12 oktober 2021
  Als Ronald Hagenstein Otto de Groot ontmoet heeft hij net besloten dat hij ondernemer wil worden. De Groot was juist op zoek naar iemand om zijn product, de OTFLOW, aan de man te brengen. De samenwerking was snel een feit. De Groot ontwikkelde samen met Wageningen Universiteit een systeem voor een betere luchtverdeling in zeecontainers […]
  RVO.nl
 • Zakendoen buiten de EU? Profiteer van handelsakkoorden 12 oktober 2021
  Doet u zaken buiten de Europese Unie? En maakt u gebruik van de voordelen van internationale handelsafspraken? Kom erachter tijdens het Nationaal Export Event (NEX21) op 3 november in Den Bosch. Doe mee aan de kennissessie 'Profiteren van handelsakkoorden'.
  RVO.nl
 • Fish Tales, duurzaam vissen overal ter wereld 8 oktober 2021
  Harm Jan van Dijk en Bart van Olphen zijn in de hele wereld actief met het duurzame bedrijf Fish Tales. Harm Jan is een van de sprekers op NEX21, het Nationaal Export Event op 3 november in Den Bosch.
  RVO.nl
 • B2B matchmaking tijdens Food Technology 7 oktober 2021
  Op 1 en 2 december vindt matchmaking plaats tijdens de hybride vakbeurs Food Technology 2021 in 's-Hertogenbosch voor ondernemers op het gebied van hightech innovatie in de voedingsmiddelenindustrie.
  RVO.nl
 • Webinar: Realiseer uw internationale ambities met DHI-subsidie 6 oktober 2021
  Bent u mkb'er met internationale ambities, of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? En wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn? Kom op 2 november naar het DHI-seminar en laat u inspireren door de verhalen van sprekers en andere ondernemers. Mede-ondernemers vertellen u wat zij in het buitenland doen en hoe de DHI-subsidie […]
  RVO.nl
 • Webinar Engels recht: advies over werken en zakendoen in Engeland 6 oktober 2021
  Doet uw mkb-bedrijf zaken met Engeland? En wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe immigratiewetten en -regels voor het uitvoeren van werk in het Verenigd Koninkrijk? Schrijf u dan in voor het gratis webinar 'Engels Recht: advies over werken en zakendoen in Engeland' op woensdag 20 oktober, van 14:00 uur tot 15:30 uur […]
  RVO.nl
 • Webinar Kansen in biologische producten Polen 6 oktober 2021
  Bent u actief in de biologische voedingsmiddelensector en wilt u uitbreiden? In Polen liggen kansen voor Nederlandse bedrijven in biologische landbouwproducten. Volg het webinar Kansen in biologische producten Polen op 26 oktober 2021. Hier wordt ook het sectorrapport over biologisch voedsel in Polen gepresenteerd. U volgt het webinar via YouTube.In dit webinar krijgt u:
  RVO.nl
 • NBSO Nantes hielp biogasbedrijf aan goede marktentree in Frankrijk 6 oktober 2021
  Je wilt groeien met je bedrijf en bent benieuwd naar de mogelijkheden in het buitenland. Hoe begin je? En waar kun je terecht met vragen? Zo'n 2 jaar geleden ging het Nederlandse bedrijf Greenmac de uitdaging aan. Ze gingen de Franse markt op, en met succes! De hulp die zij daarbij kregen van het Netherlands […]
  RVO.nl
 • Nederlands bedrijf BeefyGreen wint Enterprise Europe Network Award 5 oktober 2021
  BeefyGreen heeft één van de Enterprise Europe Network Awards 2021 gewonnen. Het bedrijf maakt vleesvervangers van de stengels van oesterzwammen.
  RVO.nl
 • Kansen in de duurzame mobiliteitssector in de VS 4 oktober 2021
  Bent u actief in de mobiliteitssector en wilt u zakendoen in de Verenigde Staten? Schrijf u dan gratis in voor CoMotion LA, van 16 t/m 18 november 2021 in Los Angeles.CoMotion LA is een jaarlijkse, internationale conferentie in de VS, met als onderwerp mobiliteit in brede zin. Dit evenement brengt bedrijven, beleidsmakers, de transportsector en […]
  RVO.nl
 • Save the date: Business Week ASEAN - Singapore, Thailand, Maleisië, Indonesië, Vietnam 4 oktober 2021
  Bent u actief in Singapore, Thailand, Maleisië, Indonesië of Vietnam of wilt u kennismaken met deze regio? Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de Business Week ASEAN van 30 november tot en met 2 december 2021.Reserveer nu een plek in uw agenda. Aanmelden kan vanaf 2 november.De Business Week ASEAN besteedt aandacht aan kansen […]
  RVO.nl
 • Webinar Digital Health Innovation Singapore 1 oktober 2021
  Bent u actief op het gebied van Life Sciences & Health (LSH) en zou u zich graag oriënteren op Digital Health (Medtech & AI) trends en innovaties in Singapore? Meld u zich dan aan voor het webinar Digital Health Innovation Singapore.Hoor ervaringen van Nederlandse organisaties die u voorgingen en leer over de lokale LSH-markt en […]
  RVO.nl
 • Virtuele en fysieke innovatiemissie halfgeleiders Zuid-Korea 30 september 2021
  Zuid-Korea heeft ’s werelds grootste geheugenproducenten en gaat € 400 miljard investeren in een nieuwe semiconductor cluster. Dat biedt kansen voor Nederlandse halfgeleiderbedrijven. Bent u actief in de halfgeleiderindustrie? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea (verder) te verkennen? Meld u dan aan voor deze hybride innovatiemissie van 27 t/m 29 oktober 2021.Via […]
  RVO.nl
 • Waterstof matchmaking tijdens de H2World in Zuid-Korea 29 september 2021
  Van 10 tot en met 19 november vindt het hybride evenement plaats voor ondernemers die actief zijn op het gebied van waterstof en interesse hebben om de marktkansen en potentiële samenwerking met partners in Zuid-Korea te verkennen.
  RVO.nl