• Partners Oranje Handelsmissiefonds brengen het buitenland snel dichterbij 2 augustus 2021
  Een jaar gratis professionele begeleiding bij de stap naar het buitenland. Jaarlijks krijgen 10 winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) deze buitenkans. Maar het OHMF-netwerk biedt steeds meer. "Meedoen aan OHMF is niet alleen interessant voor winnaars."
  RVO.nl
 • "Oranje Handelsmissiefonds is mijn rode loper naar VS en Canada" 30 juli 2021
  De handgemaakte sieraden uit Nepal van A Beautiful Story vinden hun weg naar consumenten overal ter wereld. Cathelijne Lania bouwde in 15 jaar een sociale onderneming op die internationaal opereert. Nu wil ze uitbreiden naar de VS en Canada, met hulp van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en partners.
  RVO.nl
 • Internationaal succes in de VS dankzij nanovezels 29 juli 2021
  IME Medical Electrospinning is een Nederlands MedTech-bedrijf dat medische implantaten op basis van nanovezels produceert. CEO Judith Heikoop vertelt hoe het bedrijf onder haar leiding grote internationale klanten overtuigde Judith zette al vroeg in haar carrière internationale stappen. Hoewel ze opgeleid is als wetenschapper, ging ze aan de slag bij een groot farmabedrijf. Dat bedrijf […]
  RVO.nl
 • Handelsmissie Zuid-Duitsland: Cyber Security 28 juli 2021
  Heeft u een cybersecurity bedrijf? Wilt u eindelijk weer eens echt contact maken met (potentiële) zakenpartners in Duitsland? Benut de kansen die de Duitse markt u biedt en meld u aan voor de fysieke cyber security handelsmissie naar Zuid-Duitsland van 11 tot en met 14 oktober.
  RVO.nl
 • Virtuele handelsmissie Verenigd Koninkrijk - waterstof en maritiem 7 en 11 oktober 2021 27 juli 2021
  Heeft u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen rond de thema’s waterstof en maritiem (slimme havenontwikkeling en duurzame scheepvaart)? En wilt u zakendoen en contacten leggen in het Verenigd Koninkrijk? Neem dan op donderdag 7 en maandag 11 oktober 2021 deel aan deze virtuele handelsmissie met de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en de minister […]
  RVO.nl
 • Ontmoet zakenpartners op de Ecomondo-beurs in Italië 26 juli 2021
  Werkt u in de cleantechsector en bent u op zoek naar Italiaanse zakenpartners? Meldt u zich dan aan voor de gezamenlijke inzending voor de Ecomondo-beurs van 26 tot en met 29 oktober 2021 in Rimini, Italië.
  RVO.nl
 • Vind uw zakenmatch tijdens Floating Offshore Wind Turbines 2021 26 juli 2021
  Bent u actief in de offshore windenergie? En zoekt u internationale samenwerkingspartners? Kom dan van 16 tot en met 18 november naar Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) in St. Malo. FOWT is hét evenement op het gebied van floating offshore windenergie. U kunt zowel fysiek als digitaal meedoen.Ontwikkelingen in de Franse markt bieden kansen voor de […]
  RVO.nl
 • TeamNL Tokyo Expo: Olympisch zakendoen met Japan 22 juli 2021
  Hoewel de Nederlandse sporters net zijn begonnen met de Olympische Spelen in Tokio, zijn Nederlandse ondernemers sinds juni al actief bij de Rangaku Now TeamNL Tokyo Expo.
  RVO.nl
 • Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan 20 juli 2021
  Bent u met uw bedrijf actief in biotechnologie en geneesmiddelen? Bent u op zoek naar samenwerkingspartners in Japan? Meld u dan aan voor het virtuele evenement Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan.
  RVO.nl
 • Kennis en Technologie Innovatiemissie Zuid-Afrika: klimaatslimme en duurzame landbouw 19 juli 2021
  Bent u actief in de land- en tuinbouw, met name in de fruitsector, met focus op plantgezondheid, duurzaam watergebruik en gewasbescherming? Heeft u interesse om samen met Zuid-Afrikaanse partners aan innovatie (Research & Development) te werken? Ga dan mee met de kennis- en technologie innovatiemissie van 25 tot 29 oktober 2021.Centraal bij deze agri-food innovatiemissie […]
  RVO.nl
 • Handelsmissie Westkust VS: mobiliteit en LSH 14 t/m 19 november 2021 19 juli 2021
  Wilt u zakendoen in Californië en/of Arizona op het gebied van Smart, Green, Urban Mobility of Life Sciences & Health? Ga dan van 14 tot en met 19 november mee met deze handelsmissie naar de westkust van de Verenigde Staten. De minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (tbc) en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat […]
  RVO.nl
 • Horizon 2020 Juridisch financiële basiscursus (14 september) 15 juli 2021
  Neemt uw organisatie deel aan een Horizon 2020-project? En bent u nog niet bekend met de specifieke juridische en financiële voorwaarden waaraan u bij deelname moet voldoen? Dan is deze Juridisch financiële basiscursus iets voor u!De cursus richt zich op controllers, boekhouders, administratief medewerkers, projectmanagers, liaison/grant-officers of eigenaars van een eenmansbedrijf.
  RVO.nl
 • Webinarserie: wateruitdagingen oplossen in Latijns-Amerika 15 juli 2021
  Bent u een waterexpert? De webinarserie 'Advancing solutions for water-related challenges in Latin America together' wil u met Nederlandse en Latijns-Amerikaanse collega's samenbrengen en inspireren. Volg de serie, maak kennis met elkaar en deel 'good practices' over de meest urgente wateruitdagingen in Latijns-Amerika.
  RVO.nl
 • Aanbestedingen winnen met hulp van RVO 13 juli 2021
  Ingenieurs- en adviesbureau Royal HaskoningDHV won een aanbesteding van de Asian Development Bank om het overstromingsrisico in de Indiase stad Chennai aan te pakken. RVO speelde met haar netwerk een rol in de voorbereidingen voor de aanbesteding.
  RVO.nl
 • "Voet aan de grond in Brazilië met onze innovatieve vaccinspuit" 12 juli 2021
  Met de Zero Residual™ injectiespuit van SJJ Solutions kon minstens 17% meer Pfizer-vaccin uit een potje worden gehaald. Daarmee kwam hun internationaliseringsproces in een stroomversnelling.
  RVO.nl
 • Innovatiemissies waterstof Zuid-Korea 9 juli 2021
  Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea (verder) te verkennen? Meld u dan aan voor deze innovatiemissie die plaats vindt van 8 tot en met 10 september 2021. Een tweede missie vindt plaats van 10 tot en met 12 november 2021.
  RVO.nl
 • Connected Care-programma in Indonesië, Thailand en Maleisië van start 9 juli 2021
  Het 'Strategisch Meerjarige Marktbewerkingsprogramma' voor de Connected Care-sector in Indonesië, Maleisië en Thailand is gestart.
  RVO.nl
 • Geen gepuzzel meer met regeltjes: gebruik de Exportwijzer 8 juli 2021
  Als exporteur zit u niet te wachten op gepuzzel met regeltjes. Daarom ontwikkelden wij, samen met partners KVK en de Douane, een aanvullende module voor de Exportwijzer. Daarin vindt u alle informatie over wet- en regelgeving bij export, binnen of buiten de EU.Thorvald Lutje Beerenbroek, Product Owner Content bij KVK:"De nieuwe tool werkt als een checklist […]
  RVO.nl
 • Save the date: Business Day Duitsland 2021 8 juli 2021
  Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de online Business Day Duitsland op 23 september 2021. Centraal staan smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie.Bent u al actief in Duitsland of wilt u voor het eerst de Duitse markt op? Reserveer dan nu een plek in uw agenda voor de Business Day Duitsland. Aanmelden kan […]
  RVO.nl
 • Blog: Agronetwerk speurt naar kansen in het buitenland 8 juli 2021
  Blog van Gabrielle Nuijtens-Vaarkamp, coördinator Landbouw Attaché Netwerk bij RVO
  RVO.nl