• Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee (8 juni,11:30 uur) 19 april 2021
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl
 • Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee (8 juni, 9:30 uur) 19 april 2021
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl
 • Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee (11 mei, 11:30 uur) 19 april 2021
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl
 • Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee (11 mei, 9:30 uur) 19 april 2021
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl
 • Gratis spreekuur Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) 16 april 2021
  De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) ondersteunt het opschalen én borgen van bestaande e-health oplossingen. Bent u aanbieder van zorg of ondersteuning en wilt u meer weten over de SET? Of wilt u sparren? Ga gratis in gesprek met adviseurs van RVO en ZonMw.
  RVO.nl
 • Online EIC Transition workshop 12 april 2021
  Heeft u een baanbrekend idee uit het lab? En bent u klaar om deze op de markt te brengen? Meld u dan aan voor de online European Innovation Council (EIC) Transition workshop op 4 mei! De EIC Transition is het nieuwe instrument van de EIC om u te helpen uw ideeën klaar te stomen van […]
  RVO.nl
 • Blog: Zakendoen in Duitsland - "Beter een goede buur dan een verre vriend" 9 april 2021
  Door Bettina Denker-Gosch, Business Development Coach Duitsland bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).
  RVO.nl
 • "Dankzij de WBSO kunnen we onze behandelmethode bij een dwarslaesie verder ontwikkelen" 8 april 2021
  Na een dwarslaesie toch weer kunnen lopen. Als spin-off van een Zwitsers onderzoek werkt GTX medical aan deze mooie droom met hulp van de WBSO. Het bedrijf verkoos Nederland om die droom ook echt waar te maken.Sinds eind 2014 werkt GTX medical aan een methode om mensen met een dwarslaesie te behandelen. Het bedrijf ontwikkelde […]
  RVO.nl
 • Bijeenkomst nieuw Europees partnerschap voor Smart Networks en Services 8 april 2021
  Is uw bedrijf of organisatie bezig met onderzoek en/of innovatie op het gebied van 'Smart Networks en Services'? Werkt u aan de ontwikkeling van 5G-technologie? Dan is deze bijeenkomst mogelijk interessant voor u.
  RVO.nl
 • Fieldlab-onderzoek test veilig bezoek aan voetbalwedstrijden 8 april 2021
  Tijdens de WK kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Letland op 27 maart in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam voerde het Fieldlab Evenementen het negende praktijkonderzoek uit.
  RVO.nl
 • Nederland en Duitsland lanceren samenwerking op duurzame mobiliteit 7 april 2021
  Tijdens een virtueel kick-off evenement op 25 maart is het officiële startsein gegeven voor de publiek-private samenwerking duurzame mobiliteit tussen Nederland en Duitsland. Als eerste gaan de landen we
  RVO.nl
 • Online kick-off bijeenkomst Transparantiebenchmark 2021 6 april 2021
  Bent u deelnemer aan de Transparantiebenchmark 2021 of wilt u eraan deelnemen? Meld u dan aan voor de online kick-off bijeenkomst op 18 mei! U ontvangt belangrijke tips zodat u op een transparante manier verslag kunt geven over de maatschappelijke gevolgen van uw onderneming.Tijdens de kick-off bijeenkomst bespreken we trends en ontwikkelingen op het gebied […]
  RVO.nl
 • Eureka AI Cluster call matchmaking evenement 6 april 2021
  Wilt u een aanvraag indienen voor de Eureka-clusters AI Call? Dan is het belangrijk dat u aan de slag gaat met uw projectidee. Wilt u weten hoe de Eureka Clusters u hierbij kunnen ondersteunen? Meld u dan aan voor dit evenement.Eureka is een programma voor ondernemers en instellingen met internationale ambities. Het doel is economische […]
  RVO.nl
 • Webinar serie Marie Skłodowska-Curie Actions (Horizon Europe, 3 juni) 1 april 2021
  Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en de fase waarin […]
  RVO.nl
 • Webinar serie Marie Skłodowska-Curie Actions (Horizon Europe, 27 mei) 1 april 2021
  Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en de fase waarin […]
  RVO.nl
 • Webinar serie Marie Skłodowska-Curie Actions (Horizon Europe, 20 mei) 30 maart 2021
  Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en de fase waarin […]
  RVO.nl
 • Horizon Europe workshops: how to prepare? 30 maart 2021
  Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en in welke fase […]
  RVO.nl
 • Innovatieve krachten bundelen op InnovatieExpo 2021 30 maart 2021
  De InnovatieExpo is een groot evenement op het gebied van innovatie. Vanwege corona is een fysiek event dit jaar niet mogelijk.
  RVO.nl
 • Stijging aantal octrooiaanvragen in coronajaar 29 maart 2021
  Het aantal octrooiaanvragen in Nederland heeft in 2020 niet geleden onder de COVID-19-pandemie. Met meer dan 3.000 aanvragen was er in 2020 sprake van een stijging van bijna 13% ten opzichte van 2019.
  RVO.nl
 • Octrooiblog: 7 gepatenteerde grappen 29 maart 2021
  Het is 1 april. Daarom gaat de octrooiblog over grappen (practical jokes). Ja, zelfs daarop kun je octrooi aanvragen!
  RVO.nl