• Stimuleringsregeling Wonen en Zorg wijzigt 19 februari 17 februari 2020
  De Stimuleringsregeling Wonen en Zorg (SWZ) wijzigt met ingang van 19 februari 2020. Hierdoor komt een bredere doelgroep in aanmerking voor de regeling en wordt het doen van een aanvraag gemakkelijker.
  RVO.nl
 • Workshop: Basis van intellectueel eigendom voor start-ups – Nijmegen (april) 17 februari 2020
  U bent een startende ondernemer maar dat wilt u natuurlijk niet blijven. U wilt groeien. Succesvol worden! Dat betekent: keuzes maken. Bijvoorbeeld over een geschikte naam voor uw bedrijf, product en/of dienst. Maar weet u wat het verschil is tussen een handelsnaam en een merknaam? En heeft u al besloten of u ze gaat vastleggen? […]
  RVO.nl
 • Bewoners Grolloo bouwen eigen woonzorgcomplex 14 februari 2020
  Het Drentse Grolloo is een prachtig dorp om te wonen. Maar een voorziening voor ouderen om er zelfstandig te blijven wonen, was er niet. Daar komt nu verandering in. Met behulp van de Stimuleringsregeling Wonen en Zorg (SWZ) zetten bewoners er een woonzorgcomplex op.
  RVO.nl
 • Innovatiemissie Automotive Michigan juni 2020 14 februari 2020
  Bent u actief op het gebied van Automotive en heeft u interesse om met ons de kansen en ontwikkelingen rondom nieuwe innovaties in de Amerikaanse autoindustrie te verkennen? Noteer de innovatiemissie Automotive alvast in uw agenda!
  RVO.nl
 • Innovatiemissie Mobiliteit & Kunstmatige Intelligentie Parijs 13 februari 2020
  Bent u actief op het gebied van mobiliteit en geïnteresseerd in een samenwerking op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en mobiliteit met Franse organisaties? Ga dan mee met onze innovatiemissie Mobility & AI in april 2020. De focus ligt hierbij op zowel connected & automated driving als op traffic management ITS.
  RVO.nl
 • Netherlands Lounge op Laval Virtual 2020 12 februari 2020
  Werkt u in Virtual Reality of Augmented Reality? Ontdek nieuwe trends en buitenlandse markten op Laval Virtual 2020, de beurs die u niet mag missen. Neem deel aan de Netherlands Virtual Lounge.Laval Virtual is de grootste VR/AR-beurs van Europa, met:
  RVO.nl
 • Blog O2LAB: Hoe interesseren we meer jongeren en onderwijsprofessionals voor ondernemerschap? 12 februari 2020
  door Joris Schuurman, Adviseur Partner bij Youngworks
  RVO.nl
 • Onderzoeken wat werkt in ondernemend onderwijs - WelZoWijs 7 februari 2020
  Dwars door Nederland toeren Joffrey Bieleman, Marianne Konst en Gerard Aaftink om voor het O2LAB te onderzoeken wat we kunnen leren van 10 jaar ondernemend onderwijs. "We gaan van Terneuzen naar Ameland, en alles daar tussenin", vertelt Bieleman. "En als we klaar zijn ligt er een heel praktisch rapport met concrete punten van wat wél […]
  RVO.nl
 • Handleiding succesvolle samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheden 7 februari 2020
  Henk-Paul Hegeman brengt met de stichting VECON Business School 20 praktijkvoorbeelden in kaart waarin de 3 O’s (onderwijs, ondernemers en overheid) succesvol samenwerkten. "Uiteindelijk maken we voor het O2LAB-programma een digitale handleiding over hoe je een duurzame samenwerking opzet tussen de 3 O’s."
  RVO.nl
 • Informatiebijeenkomst Veilige samenleving in Horizon 2020 7 februari 2020
  Bent u actief in de veiligheidssector voor crisismanagement, criminaliteitsbestrijding, grensbewaking of cyber security? Onderzoek dan wat de mogelijkheden zijn van het thema secure societies in Horizon 2020. Op onze informatiebijeenkomst hoort u de laatste informatie over Horizon 2020 en welke onderwerpen in 2020 voor financiering in aanmerking komen.Horizon 2020 is hét onderzoeksprogramma van de Europese […]
  RVO.nl
 • Innovatiemissie Emerging Technologies in Health - Boston 5 februari 2020
  Bent u actief op het gebied van technologieontwikkeling in de life sciences & health sector? Heeft u interesse om de kansen en ontwikkelingen op het gebied van de medische technologie in Boston te verkennen? Wilt u in multidisciplinaire teams design challenges aangaan? Ga dan in mei 2020 mee met onze innovatiemissie naar Boston.Het doel van […]
  RVO.nl
 • Training Horizon 2020: EIC Accelerator, wat is veranderd? 4 februari 2020
  Heeft uw organisatie al een Horizon 2020: EIC Accelerator projectvoorstel ingediend of gaat u dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de veranderingen die in 2020 plaatsvinden? Dan is deze training iets voor u!LeerdoelDeze training is speciaal gericht op mkb'ers en consultants die bezig zijn met een projectaanvraag voor een […]
  RVO.nl
 • Nederlands Paviljoen in AI Village, Global Industrie Fair 3 februari 2020
  Bent u actief in Artificial Intelligence (AI) voor de industrie? Versterk uw positie op de Europese markt. Ga mee op missie en presenteer u in het Nederlands Paviljoen op de Global Industrie Fair 2020.De Franse president Macron is beschermheer van deze internationale beurs. Zo'n 40 sectoren zijn vertegenwoordigd. Er komen circa 50.000 key decision makers, […]
  RVO.nl
 • Met de WBSO toegang tot betere behandelmethoden 31 januari 2020
  LifeTec Group werkt in Eindhoven aan medisch-technische innovaties, bijvoorbeeld aan het verbeteren van nieuwe kunstmatige hartkleppen. Het bedrijf doet dit met geïsoleerde organen uit het slachthuis. Dankzij de WBSO speelt LifeTec nu al in op toekomstige ontwikkelingen, die bijvoorbeeld dierproeven minder vaak nodig maken.
  RVO.nl
 • Bijeenkomst Durf te vragen, bescherm uw idee - Amsterdam (november) 29 januari 2020
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze ‘Durf te vragen’-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl
 • Bijeenkomst Durf te vragen, bescherm uw idee - Amsterdam (oktober) 29 januari 2020
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze ‘Durf te vragen’-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl
 • Bijeenkomst Durf te vragen, bescherm uw idee - Amsterdam (april) 29 januari 2020
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze ‘Durf te vragen’-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl
 • Bijeenkomst Durf te vragen, bescherm uw idee - Rotterdam (november) 29 januari 2020
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze ‘Durf te vragen’-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl
 • Bijeenkomst Durf te vragen, bescherm uw idee - Rotterdam (oktober) 29 januari 2020
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze ‘Durf te vragen’-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl
 • Bijeenkomst Durf te vragen, bescherm uw idee - Arnhem (oktober) 28 januari 2020
  Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze ‘Durf te vragen’-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor […]
  RVO.nl