• Webinar Haal méér uit zoekresultaten Espacenet (20 september) 3 augustus 2021
  Octrooidatabank Espacenet bevat een schat aan octrooipublicaties. Maar er komt wel wat handigheid bij kijken om gericht te zoeken in 120 miljoen octrooipublicaties. En vooral om de uitkomsten van die zoektocht te interpreteren. Tijdens het webinar 'Haal méér uit zoekresultaten Espacenet' laten we zien welke informatie u nog meer uit uw zoekresultaten kunt halen.Bijvoorbeeld wat de […]
  RVO.nl
 • Webinar Zoeken naar octrooien in databank Espacenet (13 september) 3 augustus 2021
  Een databank waarin (bijna) alle uitvindingen van de afgelopen 200 jaar staan. Van een apparaat uit 1827 om rum te maken uit rietsuiker tot beschermingsmiddelen tegen het COVID-19-virus: ze staan allemaal in octrooidatabank Espacenet. Tijdens het webinar 'Zoeken naar octrooien' van Octrooicentrum Nederland nemen wij u mee op zoektocht door Espacenet.
  RVO.nl
 • Octrooiblog: Octrooicentrum Nederland loopt hard deze zomer 30 juli 2021
  De Olympische Spelen in Tokio zijn in volle gang. Voor het onderdeel atletiek staan weer allerlei loopafstanden op het programma.
  RVO.nl
 • Handelsmissie Zuid-Duitsland: Cyber Security 28 juli 2021
  Heeft u een cybersecurity bedrijf? Wilt u eindelijk weer eens echt contact maken met (potentiële) zakenpartners in Duitsland? Benut de kansen die de Duitse markt u biedt en meld u aan voor de fysieke cyber security handelsmissie naar Zuid-Duitsland van 11 tot en met 14 oktober.
  RVO.nl
 • Vind uw zakenmatch tijdens Floating Offshore Wind Turbines 2021 26 juli 2021
  Bent u actief in de offshore windenergie? En zoekt u internationale samenwerkingspartners? Kom dan van 16 tot en met 18 november naar Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) in St. Malo. FOWT is hét evenement op het gebied van floating offshore windenergie. U kunt zowel fysiek als digitaal meedoen.Ontwikkelingen in de Franse markt bieden kansen voor de […]
  RVO.nl
 • Benelux Patent Platform uit de lucht van 6 tot 9 augustus 26 juli 2021
  Van vrijdag 6 augustus 13:00 uur tot maandag 9 augustus is het Benelux Patent Platform (BPP) offline. In die periode migreren wij de database en is het platform tijdelijk uit de lucht. 
  RVO.nl
 • Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan 20 juli 2021
  Bent u met uw bedrijf actief in biotechnologie en geneesmiddelen? Bent u op zoek naar samenwerkingspartners in Japan? Meld u dan aan voor het virtuele evenement Virtuele partnering voor biotechnologie & farmaceutische bedrijven uit EU en Japan.
  RVO.nl
 • Kennis en Technologie Innovatiemissie Zuid-Afrika: klimaatslimme en duurzame landbouw 19 juli 2021
  Bent u actief in de land- en tuinbouw, met name in de fruitsector, met focus op plantgezondheid, duurzaam watergebruik en gewasbescherming? Heeft u interesse om samen met Zuid-Afrikaanse partners aan innovatie (Research & Development) te werken? Ga dan mee met de kennis- en technologie innovatiemissie van 25 tot 29 oktober 2021.Centraal bij deze agri-food innovatiemissie […]
  RVO.nl
 • Handelsmissie Westkust VS: mobiliteit en LSH 14 t/m 19 november 2021 19 juli 2021
  Wilt u zakendoen in Californië en/of Arizona op het gebied van Smart, Green, Urban Mobility of Life Sciences & Health? Ga dan van 14 tot en met 19 november mee met deze handelsmissie naar de westkust van de Verenigde Staten. De minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (tbc) en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat […]
  RVO.nl
 • Webinar Slim ondernemen met informatie uit IE-databanken (7 december) 16 juli 2021
  Als u zich als ondernemer afvraagt "Intellectueel Eigendom van anderen, wat kan je er mee?" Volg dan dit webinar waarin we uitleggen welke informatie u uit Intellectueel Eigendom (IE) databanken kunt halen en wat u er aan heeft.Veel IE-rechten worden geregistreerd in openbare databanken. Dit geeft vrij toegankelijke IE-informatie. In dit webinar komt aan bod […]
  RVO.nl
 • Webinar Slim ondernemen met informatie uit IE-databanken (7 oktober) 16 juli 2021
  Als u zich als ondernemer afvraagt "Intellectueel Eigendom van anderen, wat kan je er mee?" Volg dan dit webinar waarin we uitleggen welke informatie u uit Intellectueel Eigendom (IE) databanken kunt halen en wat u er aan heeft.Veel IE-rechten worden geregistreerd in openbare databanken. Dit geeft vrij toegankelijke IE-informatie. In dit webinar komt aan bod komt […]
  RVO.nl
 • Webinar Haal méér uit zoekresultaten Espacenet (30 november) 16 juli 2021
  Octrooidatabank Espacenet bevat een schat aan octrooipublicaties. Maar er komt wel wat handigheid bij kijken om gericht te zoeken in 120 miljoen octrooipublicaties. En vooral om de uitkomsten van die zoektocht te interpreteren. Tijdens het webinar 'Haal méér uit zoekresultaten Espacenet' laten we zien welke informatie u nog meer uit uw zoekresultaten kunt halen.Bijvoorbeeld wat de […]
  RVO.nl
 • Webinar Zoeken naar octrooien in databank Espacenet (23 november) 16 juli 2021
  Een databank waarin (bijna) alle uitvindingen van de afgelopen 200 jaar staan. Van een apparaat uit 1827 om rum te maken uit rietsuiker tot beschermingsmiddelen tegen het COVID-19-virus: ze staan allemaal in octrooidatabank Espacenet. Tijdens het webinar 'Zoeken naar octrooien' van Octrooicentrum Nederland nemen wij u mee op zoektocht door Espacenet.
  RVO.nl
 • Webinar Intellectueel Eigendom – introductie van IE in bedrijfsstrategie (23 december) 16 juli 2021
  Gebruik uw IE-rechten optimaal om uw bedrijfsdoelen te behalen. Met een goede intellectueel eigendomsstrategie ondersteunt u uw bedrijfsstrategie en voegt u meerwaarde toe aan uw bedrijf.Tijdens dit webinar leert u:
  RVO.nl
 • Webinar Intellectueel Eigendom – introductie van IE in bedrijfsstrategie (28 oktober) 16 juli 2021
  Gebruik uw IE-rechten optimaal om uw bedrijfsdoelen te behalen. Met een goede intellectueel eigendomsstrategie ondersteunt u uw bedrijfsstrategie en voegt u meerwaarde toe aan uw bedrijf.Tijdens dit webinar leert u:
  RVO.nl
 • Webinar IE-valkuilen bij samenwerken (18 november) 16 juli 2021
  Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico's? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).
  RVO.nl
 • Webinar IE-valkuilen bij samenwerken (16 september) 16 juli 2021
  Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico's? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).
  RVO.nl
 • Webinar Intellectueel Eigendom - introductie rechten en beschermingsvormen (16 december) 16 juli 2021
  Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken?Maak in 1 uur kennis met veel voorkomende rechten en beschermingsvormen.U maakt kennis met:AuteursrechtHandelsnaamMerkenModelrechtBedrijfsgeheimOctrooi/patentNa dit webinar weet u op welke manieren u uw creatieve idee, uitvinding of merk kunt beschermen en wat daarbij komt kijken.
  RVO.nl
 • Webinar Intellectueel Eigendom - introductie rechten en beschermingsvormen (9 november) 16 juli 2021
  Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken?Maak in 1 uur kennis met veel voorkomende rechten en beschermingsvormen.U maakt kennis met:AuteursrechtHandelsnaamMerkenModelrechtBedrijfsgeheimOctrooi/patentNa dit webinar weet u op welke manieren u uw creatieve idee, uitvinding of merk kunt beschermen en wat daarbij komt kijken.
  RVO.nl
 • Webinar Intellectueel Eigendom - introductie rechten en beschermingsvormen (14 oktober) 16 juli 2021
  Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken?Maak in 1 uur kennis met veel voorkomende rechten en beschermingsvormen.U maakt kennis met:AuteursrechtHandelsnaamMerkenModelrechtBedrijfsgeheimOctrooi/patentNa dit webinar weet u op welke manieren u uw creatieve idee, uitvinding of merk kunt beschermen en wat daarbij komt kijken.
  RVO.nl